Temps de Canvi

Amb aquest blog pretenc escriure al voltant de pensaments, idees, opinions i coneixements amb la finalitat de compartir-los amb tu, per a fer-t’hi reflexionar també, si estàs en un procés o necessitat de canvi. Potser et serà útil per obrir-te perspectives diferents, potser per fer-te posar el focus en altres llocs i tant de bo, potser per prendre decisions que et facin emprendre accions que generin el canvi que estàs buscant.

moll-grec-empuries

Aquí no hi trobaràs fórmules màgiques, ni claus d’èxit que et garanteixin solucions definitives a allò que vols canviar. No és la meva pretensió, donar-te consells o dir-te el que has de fer. Sí que hi trobaràs una mirada diferent que espero que t’inspiri d’alguna manera per trobar les teves pròpies respostes.  Perquè, en el fons, les respostes més adequades es troben dins de cadascú de nosaltres.

Sovint, no ens n’adonem que estem immersos en un canvi continu. Anem fent, anem tirant…fins que alguna cosa, de sobte, ens colpeja i ens fa saber que les coses han canviat, que el temps ha passat. Tant de bo sigui capaç d’ajudar-te a prendre consciència de que tu pots invertir temps per generar canvis enlloc d’esperar que el temps et canviï a tu.

“Tot flueix, res s’està quiet”   Heràclit d’Efes

Benvinguts a Temps de Canvi!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s