Temps de Canvi

Amb aquest blog pretenc escriure al voltant de pensaments, idees, opinions i coneixements amb la finalitat de compartir-los amb tu, per a fer-t’hi reflexionar també, si estàs en un procés o necessitat de canvi. Potser et serà útil per obrir-te perspectives diferents, potser per fer-te posar el focus en altres llocs i tant de bo, potser per prendre decisions que et facin emprendre accions que generin el canvi que estàs buscant.

moll-grec-empuriesAquí no hi trobaràs fórmules màgiques, ni claus d’èxit que et garanteixin solucions definitives a allò que vols canviar. No és la meva pretensió, donar-te consells o dir-te el que has de fer. Sí que hi trobaràs una mirada diferent que espero que t’inspiri d’alguna manera per trobar les teves pròpies respostes.  Perquè, en el fons, les respostes més adequades es troben dins de cadascú de nosaltres.

Sovint, no ens n’adonem que estem immersos en un canvi continu. Anem fent, anem tirant…fins que alguna cosa, de sobte, ens colpeja i ens fa saber que les coses han canviat, que el temps ha passat. Tant de bo sigui capaç d’ajudar-te a prendre consciència de que tu pots invertir temps per generar canvis enlloc d’esperar que el temps et canviï a tu.

“Tot flueix, res s’està quiet”   Heràclit d’Efes

Benvinguts a Temps de Canvi!


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s