Tu Ets La Teva Millor Inversió

Per què no invertir temps i diners en arribar a ser qui volem ser?

Al llarg de la vida, invertim temps i diners en quantitat de coses perquè creiem que ens acosten a la felicitat i al nostre benestar o allò que se suposa que hem de tenir per apropar-nos a un estatus que la societat en què vivim ens “aconsella”.

Invertim temps i diners en el nostre oci, ens agrada sortir, anar a menjar, viatjar, comprar, divertir-nos.

Invertim temps i diners en la nostra imatge, ens agrada semblar i sentir-nos el més guapos possible.

Invertim temps i diners en tecnologia, ens agrada gaudir i fer ús dels nous avenços tecnològics que en teoria ens faciliten més l’existència.

Invertim temps i diners en formació, ens agrada adquirir nous aprenentatges que complementin la nostra formació, que si un curset, que si un taller, que si un màster, que si un idioma…

Invertim temps i diners en benestar i salut, ens agrada practicar esport i cuidar el nostre cos per sentir-nos físicament i mental en forma.

Tu ets la teva millor inversióHi ha altres tipus d’inversions personals, tant o més interessants, com per exemple, invertir en el propi coneixement i desenvolupament personal, en el propi equilibri mental i emocional, en augmentar la pròpia autoestima, en elevar la nostra identitat envers l’espiritualitat, etc. Per qui vol invertir en qualsevol d’aquests assumptes, avui dia trobarà una oferta molt variada, sobretot a nivell de teràpies. Aquestes ens ajuden fonamentalment a allunyar-nos del dolor, a desprendre’ns d’alguna càrrega, a sanar algun tipus de patologia o a eliminar certs estats d’ànim. Però, més enllà de teràpies i altres disciplines similars, sobresurt el coaching, com a mitjà eficaç per invertir en creixement, canvi i benestar personals.

Quina és la diferència més significativa respecte les teràpies? El coaching treballa amb el que sí vols aconseguir per al teu futur i no amb el que vols deixar enrera del passat. El coaching mira endavant. El coaching es pregunta sobre què pots fer de més, o de millor o de diferent perquè el teu futur sigui millor que el teu present. El coaching no mira el passat. No té interès en saber l’origen del que està passant i tampoc qüestiona el perquè de les coses. L’objectiu del coaching és impulsar-te cap a un nou estat de recursos que augmenti el teu potencial personal i professional.

“El coaching es centra en les possibilitats de futur, no en els errors del passat” John Whitmore  “El

El coaching et dóna l’oportunitat d’invertir en el teu propi desenvolupament personal, perquè el coaching es fixa més en qui pots arribar a ser, que no pas en qui has estat fins ara.

Així doncs, per què no invertir en conèixer i desenvolupar tot el potencial que portes a dins?  Per què no invertir en eixamplar el teu ventall de possibilitats que t’acostin a nous horitzons? Per què no invertir en marcar-te nous objectius més agosarats que t’obrin noves opcions de futur? Per què no invertir en trencar les creences que, en el fons saps que et limiten?

Per què no invertir en canviar la teva sort?  En definitiva, per què no invertir en projectar la millor versió de tu mateix?

Posts relacionats: El Valor del Coaching  i  Què?…Coaching!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s